Valget av gulv for hjemmet ditt

Parkett eller laminat? Kanskje heltre eller parkett? Hvordan gjøre det riktige valget? Overraskende, selv i den siste tiden, slike spørsmål ikke vanligvis oppstår. Interiøret på våre leiligheter mangfold ikke forskjellig. Sjelden, for det meste i leiligheter samarbeidende husene kunne sees på gulvet parkett, og selv da lav kvalitet. Å få et hus i et vanlig hus, hadde et godt nytt nybygger blitt tvunget til å gå i alle lokalene til hans leilighet på linoleum.
Nå det store flertallet av leiligheter til leie og «etterbehandling». Dette er rimelig – eieren ikke betaler for mye for de elendige standard dekorasjon og byggevarer – velger hva som vil være det indre av huset sitt. Design av leiligheter er nå engasjert i en rekke fagfolk som kan bidra til å gjøre interiøret unikt og vil gjøre en rekke elementer på dekorasjon – tak, gulv, gardiner, baderomsinnredning og stige – ser ut som en.
Det er vanskelig å overvurdere fordelene av parkett. Det er et naturlig materiale, den er vakker. Hvis du bruker tre forskjellige arter, kan parketten mønster varieres i det uendelige. Det er derfor det har lenge vært brukt i palasser og ballsaler. Med installasjon av høy kvalitet og riktig bruk av parkett svært holdbare. Men han, selvfølgelig, er ikke billig, og noen ganger upraktisk for noen boligblokker, for eksempel på kjøkkenet.

http://parketenstil.com/shop/baltic-wood-jeans-five_4him-1r/

La oss prøve å finne ut: hva slags gulv er bedre egnet for den ene eller den andre lokaler? På en funksjonell hensikt enhver leilighet kan deles inn i tre områder: arbeid områder og områder med pasninger, en stue og oppholdsrom. La oss starte med arbeidsplass og områder passerer.
Gang. På den ene siden, en lobby – det er en original visittkort hjemme, her er dine gjester får et førsteinntrykk av leiligheten, og indirekte, på sin vert. Deretter bør gulvet i gangen være ganske vakkert. På den annen side er det avsatt all skitten som ble brakt oss fra gaten, gang – dette er sonen av leiligheten, der kjører de fleste og sko med mye grovere såler enn for innenlandske tøfler, og følgelig gulvet i gangen må være tilstrekkelig sterk, stabil å skade og lett vaskbare. Så hva bedre å velge et dekke for hallen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *