Riktig valg av kosmetiske produkter

Hvordan ikke å gå seg vill blant overflod av foreslåtte kosmetikk og ikke bruke pengene sine forgjeves.
Hudpleie – det riktige valget av kosmetikk

Svært ofte vi kjøper kosmetikk impulsivt falt for fristende tilbud reklame eller lytte til anbefalingene fra selger (som ofte jobber for en prosentandel av salget). Vi begynner å bruke den kjøpte bilen, en vag erindring av hvordan det fungerer, men tiden går og de ønskede forbedringer er ikke observert.

kozmetika atache za noshtna zashtita

Ved å kjøpe varene, må ta hensyn ikke bare til inskripsjonen på emballasjen, for eksempel «anti-akne» eller «anti-rynke» og full sammensetning og konsentrasjonen av hver komponent, selvfølgelig, hvis vi ønsker å bruke pengene ikke forgjeves.

Når du velger kosmetiske produkter skal ikke styres bare av den velkjente varemerke eller en reklamekampanje løfter. Må virkningen av kosmetiske produkter på uønskede aldersrelaterte manifestasjoner vil avhenge av dens sammensetning og konsentrasjon, ikke på reklame løfter.

Også får å bli forstått et annet verktøy for hudpleie, hvordan det vil passe inn i det samlede ordningen med hudpleie.

Du må kanskje eksperimentere litt før du finner ut hva som er riktig for din hud.

Det er viktig at de oppkjøpte kosmetikk tilpasset behovene til huden din (de fem hoved ønskede resultatene vi har sett i første del av denne artikkelen), tok seg av henne, og kombinert med andre midler som allerede er i bruk.

Utarbeidelse et program for hudpleie, må du plukke opp slike midler, som er det første effektive, og for det andre, å forårsake ønske om å stadig bruke dem.

Gjennomføre en revisjon av eksisterende hudpleieprodukter. Kanskje du må kanskje kjøpe noen nye verktøy og riktig bruk av ordningen med de som du allerede bruker på en jevnlig basis.

Ikke bare endre allerede kjent hudpleie system som er enkelt, utgjør etter hvert en ny, mer effektivt program.
Hva bør kosmetikk

Noen av midlene som du bruker en hudpleie ansikt, hals og bryst for å forbedre sin status, bør ha den ønskede resultat. Om fem store og nødvendige tiltak vi allerede har sagt i den første delen. Nå utvider vi listen av flere forventede resultater, som må overholdes etter påføring av kosmetikk.

Noen kosmetiske produktet skal gi en handling fra listen nedenfor:

Reduksjon av rynker. Husk at for realisering av dette målet, ønsker vi å gjenopprette epidermis, reduserer laget av døde celler, fukte huden og stimulerer syntesen av elastin, kollagen og hyaluronsyre.
Justere farge.
Styrking ansiktet kontur.
Fjerne rødhet.
Fukte huden.
Innsnevring porene og rensing.
Avklaring av mørke ringer under øynene.
Clearing peeling.
Beskyttelse mot eksponering for sollys.

Hvis noen av kosmetiske produkter som brukes av deg ikke har noen av følgende handlinger – det er fornuftig å tenke på hensiktsmessigheten av deres bruk.

Det bør også bemerkes at det er ingen slike kosmetiske produkter som ville være egnet for alle. Huden av alle mennesker er forskjellige, så hver må være individuelt kontrollert omsorg for henne.
etiketten Reading

Så fortsetter vi til riktig valg av kosmetiske produkter, og vi begynner med lesing av etiketter.

La oss ta en cleanser – Scrub-Mask (lover å eliminere akne) og vurdere sammensetningen av etiketten og listen over ingredienser.

Som regel er alle disse komponentene delt inn i to grupper, den første inneholder virkestoffene, til andre – inaktiv (hjelpe). Vanligvis alle komponentene som er oppført i synkende rekkefølge av konsentrasjon (det bør bli husket, som ikke alle produsenter indikerer konsentrasjonen av komponenter).

Nå skal det bemerkes at ikke bare den vesentlige sammensetning, og dens konsentrasjon, da mange stoffer kan gi utpregede resultater bare i en spesifikk og høy konsentrasjon.

Så vi studerte produktnavn, produsent, beskrivelse av handlingen og hvor mye midler. Nå fortsetter vi til det viktigste – les sammensetningen av komponenter. Les etiketten:

Aktiv ingrediens: salisylsyre (1%);
inaktive stoffer (data ikke kan bli referert til som støtte, men hvis de blir overført etter aktiv, er det for dem og tilhøre): vann, glyserol, bentonitt, kaolin, natrium metilkokoiltaurat, kokamidopropyl-betain, natrium cocoamphoacetate, glykolsyre, mikrokrystallinsk voks, polyetylen, parfyme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *